Holy Rock Usein kysytyt kysymykset

Käytä online-palvelua Lomarenkaan internetsivuilla tai ota yhteyttä Holy Rockin yhteystietoihin. Online-palvelussa voit syöttää kalenteriin päivämäärät, niin saat näkyville varattavissa olevat päivämäärät.
Käytä online-palvelua Lomarenkaan internet-sivuilla. Valitse päivämäärät ja klikkaa VARAA-painiketta, anna nimesi, osoitteesi ja yhteystietosi. Tämän jälkeen voit maksaa joko pelkän varausmaksun (20%) tai koko vuokran kätevästi verkkopankin kautta. Lähetämme varausvahvistuksen ja ohjeet sinulle sähköpostitse.
Online-varauksessa maksat joko ennakkomaksun tai koko summan heti, jonka jälkeen Sinulle toimitetaan ajo-ohjeet ja avaintensaantitiedot, sekä tarvittavat huoltaja/omistajatiedot sähköpostitse. Mökin huoltajalle/omistajalle on ilmoitettava saapumisaika etukäteen, viimeistään 2-3 päivää ennen saapumista. Yhteydenotto huoltajaan/omistajaan onnistuu parhaiten soittamalla.
Laskun voi maksaa tilisiirtona Lomarenkaan pankkitilille. Hyväksymme maksuvälineinä myös Visa, Visa Electron, Maestro, Business Eurocard ja MasterCard -kortit. Pankki-,Visa Electron- ja Maestro-korttitapahtumat varmennetaan maksupäätteellä asiakkaan ja kortin ollessa läsnä toimistossa. Maksuvälineenä hyväksymme myös Käyttöluottokortin.
Mökin huoltajalle/omistajalle on ilmoitettava saapumisaika etukäteen, viimeistään 2-3 päivää ennen saapumista. Yhteydenotto huoltajaan/omistajaan onnistuu parhaiten soittamalla.
Sairastapauksissa menetät ennakkomaksun (20 % vuokrahinnasta sekä toimitusmaksun 20 €). Lomarenkaaseen täytyy toimittaa lääkärintodistus ja tilinumero. Mutta mikäli perut varauksesi myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua tai varauksen aikana ei suorittamaasi maksua korvata.
Saat takaisin maksamasi summan lukuun ottamatta ennakkomaksua ja toimitusmaksua, mikäli perut varauksen vähintään 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua. Mikäli perut varauksen myöhemmin, kuin 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua, ei maksuja palauteta.
Mikäli keskeytät varauksen, ei maksuja palauteta.
Mökissä on perusastiat ruoanlaittoa ja ruokailua varten. Myös sähkö ja polttopuut kuuluvat vuokrahintaan. Ota mukaan liinavaatteet ja pyyhkeet.
Voit vuokrata liinavaatteet joko ennakkoon mökkivarauksesi yhteydessä tai paikan päällä huoltajalta/omistajalta. Hinta on molemmissa tapauksissa sama, 15.14€ per henkilö. Ajantasainen hinta on mainittu kuvauksessa.
Ei voi. Mökkiä voi käyttää enimmillään se henkilömäärä, mitä kohdekuvauksessa on ilmoitettu vuodepaikkamääränä tai mitä mökkiä varattaessa on sovittu. Myös ilman omaa vuodepaikkaa majoittuvat pienet lapset lasketaan henkilömäärään.
Mökkiin ei voi tuoda lemmikkejä.
Ei saa. Lemmikkieläinten kieltäminen johtuu monesta asiasta: allergiat, ympäristön koirat, naapurit jne. Kielto on ehdoton.
Mökissä ei ole grilliä, mutta takka on.
Kyllä onnistuu. Mökissä on 50″TV, Blue-Ray soitin ja kotiteatterijärjestelmä.
Kyllä on. Voit huoletta juoda hanavettä.
Ei, kiuas on sähkölämmitteinen. Sisältäen ajastustoiminnon.
Sopimalla asiasta etukäteen mökin omistajan kanssa homma onnistuu.
Pääset mökille aikaisintaan klo 16.
Sovi asiasta etukäteen mökin omistajan kanssa ja tarkista samalla kuinka pitkä matka mökiltä on postilaatikolle. Voit hoitaa Hesarin kääntämisen Hesarin asiakaspalvelusta asiakaspalvelu.hs.fi.
Voit nauttia lomastasi täysillä loppuun saakka ilman lähtöpäivänä suoritettavaa loppusiivousta. Loppusiivous tulee automaattisesti ja ei sisälly vuokrahintaan. Loppusiivous maksaa 250€.

Huomioithan, että seuraavat toimet tulisi kuitenkin suorittaa: astiat tiskataan ja asetetaan paikoilleen, roskat viedään jätepisteeseen ja pullot/juomatölkit kerätään kasaan esim. muovipussiin. Huonekalut laitetaan alkuperäisille paikoilleen ja mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle. Viethän tuomasi ruokatarvikkeet mukanasi pois tai roskikseen.
Klo 12 saakka. Silloin viimeistään sinun täytyy luovuttaa mökin avaimet omistajalle tai huoltajalle. Mökin luovutuskellonajasta on maininta laskussa.
Älä anna lomasi mennä pilalle sellaisen puutteen tai vian takia, jonka lomakohteen omistaja/huoltaja voi hetkessä korjata, ota siis viipymättä yhteys huoltajaan/omistajaan. Mikäli asiaan ei tule korjausta, voit soittaa Lomarenkaan toimistoon p. 030 650 2502 (arkisin ma-pe klo 8.30 - 17 ja lauantaisin klo 10-18.). Lomarenkaan päivystys on avoinna 19.6.14 kello 14-19, 20.6.14 kello 10-14.00, 6.12.14 ja 27.12.14 kello 14-19.00. Päivystyksen puhelinnumero on 0400 425 739. Kirjoita mökin tunnus 10448 ylös, ennen kuin soitat. Tuliko mieleesi lisää kysymyksiä? Kysy ihmeessä - vastaamme mielellämme! myynti@lomarengas.fi
Mökkitontti on sen verran korkealla, ettei hyttysiä ole yleensä kovin paljoa.